12.04.2024р. відбулися зональні змагання III (районного) етапу у рамках Всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, що проходять за ініціативи Президента України. Провідна ідея проєкту “Пліч-о-пліч” – розвиток та підтримка спорту в Україні навіть в умовах воєнного стану, залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Вітаємо усіх учасників змагань.

Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади та району, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Цей проєкт дозволить показати, що із шкільних колективів можна виховати команди майстрів, які зможуть підкорювати світові п’єдестали.

На базі Лисянського ліцею №1 були проведені зональні змагання III (районного) етап змагань з волейболу серед  громад Звенигородського району. У змаганнях взяли участь три волейбольні команди дівчат та чотири волейбольні команди хлопців з : ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» (Лисянської ТГ), Бужанський ліцей «ПУМА» (Бужанської ТГ), КОЗ Виноградський НВК «ЄНОТ» (Виноградської ТГ), Рижанівський ліцей «КОЛІБРІ» (Водяницька ТГ). Кожна команда продемонструвала високий рівень підготовки та командної роботи.

У підсумку серед юнацьких команд перемогу здобула команда ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР»

2 місце посіла команда Бужанський ліцей «ПУМА»,

3 місце – КОЗ Виноградський НВК «ЄНОТ».

Серед команд дівчат перемогу здобула команда ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР»

2 місце посіла команда Бужанський ліцей «ПУМА»,

3 місце – КОЗ Виноградський НВК «ЄНОТ».

Щиро вітаємо переможців!

А всім учасникам побажаємо не розслаблятися та не зупинятися на досягнутому, продовжувати боротися за призові місця і великі нагороди. Бажаємо  впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги і невтомної спраги лідерства!

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *