23.04.2024 року відбулися змагання III (районного) етапу у рамках Всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, що проходять за ініціативи Президента України. Провідна ідея проєкту “Пліч-о-пліч” – розвиток та підтримка спорту в Україні навіть в умовах воєнного стану, залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

В місті Звенигородка відбулися змагання з черліденгу та футзалу, нашу громаду представляли команди з ОЗ Лисянський ліцей №1 «ЯГУАР». У змаганнях взяли участь вісім команд з черліденгу та чотири команди з футзалу Звенигородського району.

У підсумку команда з черліденгу ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» здобула 2 місце у змаганнях та була нагороджена медалями та кубком.

А команда з футзалу ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» здобула 3 місце та була нагороджена медалями та кубком.

Команди нашої громади  продемонструвала високий рівень підготовки та командної роботи.

Щиро вітаємо переможців!

А всім учасникам побажаємо не розслаблятися та не зупинятися на досягнутому, продовжувати боротися за призові місця і високі нагороди. Бажаємо  впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги і невтомної спраги лідерства!

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *