Сьогодні 02.02.2024р. відбувся другий етап змагань у рамках Всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, що проходять за ініціативи Президента України. Провідна ідея проєкту “Пліч-о-пліч” – розвиток та підтримка спорту в Україні навіть в умовах воєнного стану, залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Вітаємо усіх учасників змагань.

 

Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Цей проєкт дозволить показати, що із шкільних колективів можна виховати команди майстрів, які зможуть підкорювати світові п’єдестали.

На базі Лисянського ліцею №1 пройшли перші матчі групового етапу змагань з волейболу. У змаганнях взяли участь чотири волейбольні команди дівчат: ОЗ «Лисянський  ліцей №1», Лисянського ліцею №2, ОЗ «Боярський ліцей» та Почапинської гімназії.

Сьогодні  перемога в руках ОЗ « Лисянський ліцей№ 1»

Щиро вітаємо переможців!

А всім учасникам побажаємо не розслаблятися та не зупинятися на досягнутому, продовжувати боротися за призові місця і великі нагороди. Бажаємо  впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги і невтомної спраги лідерства!

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *