16 лютого 2024 року на базі Лисянського ліцею №1 проведено ІІ (територіальний) етап «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» з волейболу серед юнаків, який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події – «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Вітаємо усіх учасників змагань.

Змагання дозволить показати, що із шкільних колективів можна виховати команди майстрів, які зможуть підкорювати світові п’єдестали. Цей проєкт навіть в умовах воєнного стану, допомагає залучити дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

У змаганнях взяли участь 5 юнацьких команд закладів загальної середньої освіти Лисянської селищної територіальної громади. У підсумку перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях здобула команда Лисянський ліцей №1.

2 місце посіла команда – Почапинська гімназія,

3 місце – Журжинецька гімназія-філія опорного закладу «Лисянський ліцей №1»,

4 місце – Лисянський ліцей №2,

5 місця посіла – Боярський ліцей

Юні волейболісти з задоволенням провели час і вкотре впевнилися, що успішна гра команди залежить від злагодженої комунікації між гравцями.

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *