У місті Звенигородка відбувся третій етап змагань у рамках Всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, що проходять за ініціативи Президента України. Провідна ідея проєкту “Пліч-о-пліч” – розвиток та підтримка спорту в Україні. В умовах воєнного стану, залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом. Лозунг спортивної події – «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Цей проєкт дозволить показати, що із шкільних колективів можна виховати команди майстрів, які зможуть підкорювати світові п’єдестали.

У змаганнях взяли участь п’ять команд двох закладів освіти Лисянської територіальної громади: ОЗ «Лисянський  ліцей №1» «ЯГУАР» та Лисянський ліцей №2 «ГРІЗЛІ».

У місті Звенигородка пройшли матчі районного етапу змагань:

  • Волейбол серед юнаків та дівчат, нашу громаду представляли команди ОЗ «Лисянський ліцей №1» «ЯГУАР»
  • Футзалу, громаду представляла команда ОЗ «Лисянський ліцей №1» «ЯГУАР»
  • Спортивого орієнтування , громаду представляла команда Лисянський ліцей №2 «ГРІЗЛІ».
  • Черліденгу, громаду представляла команда ОЗ «Лисянський ліцей №1» «ЯГУАР»

Вітаємо усіх учасників змагань!

23 квітня 2024 року відбувся третій етап змагань з черліденгу команда ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» здобула 2 місце у змаганнях та була нагороджена медалями та кубком.

23 квітня 2024 року відбувся третій етап змагань з футзалу  команда ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» виборола 3 місце та були нагороджені медалями та кубком.

26 квітня 2024 року відбувся третій етап змагань з спортивного орієнтування команда Лисянський  ліцей №2 «ГРІЗЛІ» здобула 4 місце у змаганнях та була нагородженою грамотою.

26 квітня 2024 року відбувся третій етап змагань з волейболу серед юнаків команда ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» виборола 2 місце та були нагороджені медалями та кубком.

26 квітня 2024 року відбувся третій етап змагань з волейболу серед дівчат  команда ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» виборола 2 місце та були нагороджені медалями та кубком.

Щиро вітаємо переможців!

Ми, українці, в будь яких починаннях йдемо пліч-о-пліч і завжди прагнемо перемоги. Юні гравці з задоволенням провели час і вкотре впевнилися, що успішна гра команди залежить від злагодженої комунікації між гравцями.

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *