27 березня 2024 року на базі Лисянського ліцею №1 проведено ІІ (територіальний) етап «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» з спортивного орієнтування та черліденгу, який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події – «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Вітаємо усіх учасників змагань.

У змаганнях взяли участь 2 команди Лисянської селищної територіальної громади. Сповненими напружених та емоційних моментів видалися спортивні баталії.

Спортивне орієнтування — це не тільки вид спорту, а й гарний вид активної рекреації, відпочинку та проведення часу для дітей і дорослих без обмежень по віку! Спортивне орієнтування схоже на квест, допоможе не лише  тримати себе у спортивній формі, але й потренувати увагу, кмітливість, винахідливість і почуття гумору Кожна команда продемонструвала високий рівень підготовки та командної роботи омріяні квитки до третього етапу наймасштабніших учнівських змагань країни з спортивного орієнтування вибороли учні Лисянський ліцей №2.

2 місце посіла команда Лисянський ліцей №1.

Юні гравці з задоволенням провели час і вкотре впевнилися, що успішна гра команди залежить від злагодженої комунікації між гравцями.

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *