29 березня 2024 року на базі ОЗ Лисянського ліцею №1 проведено «Кубок з волейболу на честь воїнів-добровольців Лисянської територіальної громади» серед юнаків 5-9 класів.

Вітаємо усіх учасників змагань.

У змаганнях взяли участь 4  команд закладів загальної середньої освіти Лисянської селищної територіальної громади. Сповненими напружених та емоційних моментів видалися волейбольні баталії.

Перемогу в змаганнях та кубок виборола команда ОЗ Лисянський ліцей №1.

Друге місце посіла команда Почапинської гімназії.

Третє місце посіла команда Журжинецької гімназії-філії опорного закладу «Лисянський ліцей №1»

Четверте місце посіла команда Лисянський ліцей №2.

Змагання проходили досить емоційно і напружено кожна команда намагалася перемогти і докладала максимум зусиль та старань. Тому рахунки в партіях були максимально рівні, нерідко команда переможець обходила свого супротивника на 1 – 2 очки. А команди Журжинецької гімназії-філії опорного закладу «Лисянський ліцей №1» та ОЗ Лисянський ліцей №1 зуміли визначити переможця лише в 3 партії. За старання та клопітку працю кожна з команд отримали грамоти та волейбольні м’ячі.

Спортивне свято не зуміла зіпсувати повітряна тривога, учасники змагань спустилися до укриття та після закінчення тривоги повернулися до гри з новими силами.

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *