У Лисянській територіальній громаді відбувається  другий етап змагань у рамках Всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, що проходять за ініціативи Президента України. Провідна ідея проєкту “Пліч-о-пліч” – розвиток та підтримка спорту в Україні навіть в умовах воєнного стану, залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом. Лозунг спортивної події – «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Цей проєкт дозволить показати, що із шкільних колективів можна виховати команди майстрів, які зможуть підкорювати світові п’єдестали.

У змаганнях взяли участь п’ять команд: ОЗ «Лисянський  ліцей №1», Лисянського ліцею №2, ОЗ «Боярський ліцей», Почапинської гімназії та Журжинецька гімназія – філія опорного закладу «Лисянський ліцей №1»,

На базі ОЗ Лисянський ліцей №1 пройшли перші матчі групового етапу змагань:

  • Волейбол серед юнаків та дівчат;
  • Баскетбол серед юнаків та дівчат;
  • Футзалу;
  • Спортивого орієнтування;
  • Черліденгу;

Вітаємо усіх учасників змагань!

02 лютого 2024 року відбувся другий етап змаган з волейболу серед дівчат перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях  здобула комада ОЗ « Лисянський ліцей №1 .

16 лютого 2024 року відбувся другий етап змаган з волейболу серед хлопців перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях здобула комада ОЗ « Лисянський ліцей №1 .

23 лютого 2024 року відбувся другий етап змаган баскетбол серед юнаків  перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях здобула команда Лисянського ліцею №2.

23 лютого 2024 року відбувся другий етап змаган баскетбол серед дівчат перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях здобула команда Лисянський ліцей №1.

01 березня 2024 року відбувся другий етап змаган футзалу перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях здобула команда  ОЗ «Лисянський ліцей №1» .

27 березня 2024 року відбувся другий етап змаган спортивого орієнтування перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях здобула команда  Лисянський ліцей №2 .

27 березня  2024 року відбувся другий етап змагань з черліденгу перемогу та честь представляти громаду на районних змаганнях здобула команда  ОЗ Лисянський ліцей №1 та Журжинецька гімназія-філія опорного закладу «Лисянський ліцей №1».

Щиро вітаємо переможців!

А всім учасникам побажаємо не розслаблятися та не зупинятися на досягнутому, продовжувати боротися за призові місця і великі нагороди. Бажаємо  впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги і невтомної спраги лідерства!

Ми, українці, в будь яких починаннях йдемо пліч-о-пліч і завжди прагнемо перемоги. Юні гравці з задоволенням провели час і вкотре впевнилися, що успішна гра команди залежить від злагодженої комунікації між гравцями.

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *