05 березня 2024 року на базі Лисянського ліцею №1 проведено зональні змагання III (районного) етапу «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» з баскетбол серед юнаків та дівчат, змагання проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події – «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Вітаємо усіх учасників змагань.

У змаганнях взяли участь 3 юнацьких команд закладів загальної середньої освіти Лисянської ТГ, Бужанської ТГ та Виноградської ТГ. Атмосфера змагань була неймовірно емоційною та позитивною. Кожна команда продемонструвала високий рівень підготовки та командної роботи. У підсумку перемогу здобула команда Бужанський ліцей.

2 місце посіла команда Лисянський ліцей №2,

3 місце – Виноградський НВК,

Перше місце серед дівчат посіла команда Бужанський ліцей.

Юні баскетболісти з задоволенням провели час і вкотре впевнилися, що успішна гра команди залежить від злагодженої комунікації між гравцями. Змагання проходили досить емоційно і напружено кожна команда намагалася перемогти і докладала максимум зусиль та старань. Тому рахунки в іграх були максимально рівні, не рідко команди обходили один одного на 2 очки. За старання та клопітку працю команди переможці отримали солодкі подарунки від глядачів матчів у вигляді тортів.

Спортивна молодь разом зі своїми наставниками дякує Збройним Силам України за можливість займатись спортом і розвиватись.

Віримо у майбутнє.

Разом до Перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *